top of page

De praktijk

De praktijk is uitgerust met verschillende meetapparaten die een grondig onderzoek verzekeren. Van een drukmetingsplaat en een loopband tot een loopstrook in kunstgras en camera’s voor gedetailleerde opnames vanuit meerdere hoeken. Alle zolen worden in eigen atelier van a tot z op maat gemaakt.

Adres

Emmanuel Bosman

Podoloog

Stationsstraat 17

9120 Beveren-Waas

Kom je met de wagen? Dan vind je gratis parkeerplaats in onze straat (parkeerschijf verplicht) of op de nabijgelegen markt. 

 

Telefoon

03/775 27 30

Raadpleging gebeurt enkel na telefonische afspraak. Op weekdagen van ma tot vrij zijn we bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur.   Krijg je niemand aan de lijn? Dan zijn we in gesprek, bezig met een onderzoek of bel je buiten de openingsuren.

Afspraak annuleren

Moet je noodgedwongen je afspraak annuleren? Verwittig ons dan minstens 24 uur op voorhand. Zo kunnen wij andere patiënten van dienst zijn.  Kom je niet opdagen op een afspraak, of verwittig je ons te laat? Dan zijn we helaas genoodzaakt om bij een volgend bezoek je gemiste raadpleging aan te rekenen.

Mee te brengen op uw afspraak

  • Identiteitskaart

  • Medische verslagen, radiografieën of scans (indien relevant)

  • Dagelijkse en/of sportschoenen (in nette staat)

  • Een korte broek

  • Eventueel oude zolen

  • Veiligheidsschoenen (of minimaal het merk en exacte type) indien u hiervoor zolen nodig heeft.

 

Betalen

Je betaalt contant of met je smartphone (Payconiq).

Tussenkomst mutualiteit

Momenteel is er een beperkte tussenkomst voorzien voor podologische functionele zolen vanuit de Liberale Mutualiteit, Helan ziekenfonds (O.Z. en Partena) en Vlaams en Neutraal ziekenfonds (VNZ). Indien je een bijkomende verzekering hebt ‘ambulante kosten’, contacteer je best je verzekeraar voor meer informatie.

COVID-19

- Mondmasker is vanuit de overheid niet meer verplicht bij podologen.   

bottom of page